Przejdź do głównej treści

Catering na szkolenie — Częstochowa

Organizując szkolenie dla pracowników lub kontrahentów, warto zapewnić uczestnikom dostęp do ciepłych napojów czy przekąsek. To nie tylko wpłynie na komfort nauki, ale również postawi w dobrym świetle osoby odpowiedzialne za to wydarzenie. Nie w każdej sali konferencyjnej jest możliwość postawienia czajnika, czasem zdarzy się także brak dostępu do kuchni. W takiej sytuacji najlepiej zamówić catering na szkolenie. W Częstochowie oferujemy zarówno dowóz zamówionych napojów czy przekąsek, jak i pełną obsługę gości.

Catering — szkolenie firmowe w Częstochowie

Myśląc o cateringu na szkolenie firmowe, możesz wycenić usługę przy pomocy intuicyjnego generatora menu. Dostosuj ilość dań i napojów do oczekiwań uczestników oraz wielkości budżetu. Wybierz między bufetem słodkich przekąsek, nieograniczonym dostępem do kawy, a poczęstunkiem z ciast i wytrawnych finger food. Niezależnie od tego, co wybierzesz, masz pewność wysokiej jakości jedzenia oraz zadowolenia szkolonych pracowników.

Lunch w formie cateringu na szkoleniach firmowych

Jeśli wydarzenie zaplanowałeś na kilka godzin, a w dodatku część z zaproszonych gości musi dojechać, warto zamówić catering na szkolenie razem z lunchem. Do wyboru są obiady jedno- lub dwudaniowe. Ciepły, sycący i niezwykle smaczny posiłek z pewnością poprawi samopoczucie oraz koncentrację pracowników.

Organizujesz szkolenie firmowe w Częstochowie? Zaufaj specjalistom od cateringu!

Od wielu lat zajmujemy się cateringiem dla firm i osób prywatnych w Częstochowie oraz okolicach. Obsługiwaliśmy najważniejsze wydarzenia biznesowe, rocznicowe czy inne (między innymi targi, jubileusze dla Okręgowej Rady Adwokackiej i Okręgowej Izby Pielęgniarskiej, studniówki oraz imprezy firmowe dla przedsiębiorstw, szkolenia). Oferowane przez nas dania są smaczne, a poziom obsługi cateringu utrzymujemy na najwyższym poziomie. Zapraszamy!

Szybka wycena

Musisz zaakceptować nasz regulamin

Przedstawiona oferta cenowa ma charakter informacyjny, nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 Kodeksu Cywilnego.

Ostateczna wycena usługi zależy od: łącznej liczby osób, odległości od siedziby firmy, potrzeby wynajęcia obsługi kelnerskiej i kuchennej, zakresu menu i terminu imprezy.